Alt dreier seg om utdanning i Nexans-bygget denne uka:

– Dette er ei interaktiv messe

Namdalsk ungdom skal lokkes til å velge yrkesfaglig utdanning med ei storslått messe som byr på både simulatorer og heftige kjøretøy.

Gleder seg: Marius Ness Huseklepp (fra venstre), Amund Lein, Frode Lillemoen og Knut Storeide, gleder seg til å sparke i gang utdanningsmessa torsdag. De føler seg trygge på at den blir godt mottatt av både publikum og deltakende bedrifter.  Foto: Petter Macedo

Vi ønsker å arrangere messa hvert år.

Frode Lillemoen, Nav
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Torsdag skal Nexans-bygget i Namsos fylles med 800 elever fra namdalske skoler, 50 namdalske bedrifter, simulatorer, trailere, gravemaskiner og det nyeste innenfor yrkeslivet.

Et slikt arrangement krever mye plass. Derfor bruker Amund Lein (daglig leder i Namsos næringsforening), Knut Storeide (assisterende oppvekstsjef i Namsos kommune), Marius Ness Huseklepp (Skogmo industripark) og Frode Lillemoen (Nav Namdal), dagene i forvegen til å rydde plass i det svære bygget.