Maia kjørte de kommunalt ansatte under årets første treningsøkt

– E dåkk klar for skøytehopp? Kom igjen, vær sprættinj og fin no. Husk det e første runde etter jul, så vær tålmodig med dåkk sjøl no.

SKØYTER: Det er fullt på helsehuset når de kommunalt ansatte har trening. Fra venstre i fremre rekke: Tone Tømmerås, Ann Kristin Vold, Markus Kirkeby, Marit Haugdal, Bodil Sofie Hansen, Hege Lysberg. Bak fra venstre: Heidi Kildal, Hilde Marit Solum og Torunn Solli.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: 19 mer eller mindre spreke damer og en enslig kar har inntatt fysiotrim på helsehuset i Overhalla, en tirsdag rett etter arbeidstid. Det vil si, for noen er i realiteten ikke arbeidsdagen slutt før om en halv time, så den halvtimen avspaserer de for å trene sammen med gode kolleger.