VM-aktuelle Sebastian Schjerve takker skolen for nødvendig tilrettelegging

God tilrettelegging fra skolens side sikrer Sebastian Schjerve muligheten til å kombinere studier og toppidrettssatsing.

KJÆRKOMMENT: Med toppidrett som valgfag, får Sebastian Schjerve fem skoletimer med ekstra trening i uka. – Denne ordninga betyr utrolig mye for Sebastian med tanke på hans framgang som utøver, sier Jan Kåre Skarland. Han følger opp Schjerve på treningsbiten både på skolen og i fritida og har stor tro på sin VM-aktuelle elev i fortsettelsen.  Foto: Bjørn Tore Ness

Det blir mye reising. Jeg nærmer meg snart gullkort i SAS.

Sebastian Schjerve (18)
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Sist lørdag kjørte namsosingen Slopestyle-finale i Font Romeu. I helga setter han kursen mot Seiser Alm hvor nye verdenscupkonkurranser i freeski venter neste uke. Deretter går turen direkte videre til Utah, USA der VM-deltakelse står på programmet. Tross et hektisk program som toppidrettsutøver – er også Schjerve avgangselev på medielinja ved Olav Duun vgs.