Trømdersvøm

– Det føles utrolig godt å ha knekt koden

Idun Lauritzen og Selma Rosenvinge fikk kjenne på godfølelsa under helgas Trøndersvøm. Det samme gjelder Ola Rosendal Nygård, som etter en lang sykdomsperiode klarte NM-kravet.

Klubbvenninner: Idun Lauritzen (til venstre) og Selma Rosenvinge heier på hverandre og resten av svømmerne i Rørvik. På Trøndersvøm satte de begge nye personlige rekorder på flere av distansene de deltok i.  Foto: Ellen Homstad

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Mange namdalske svømmere fikk testa formen i helgas storstevne i Pirbadet. Hele 30 svømmere fra Leka, Namsos og Rørvik dro til Trondheim for å konkurrere mot jevnaldrende svømmere fra hele landet, i håp om å reise hjem med nye personlige rekorder.

Har knekt koden

Idun Lauritzen (13) og Selma Rosenvinge (15) er to av svømmerne som opplevde en ekte opptur i bassenget. De allsidige jentene hadde en travel helg med et fullt tidsskjema, men er strålende fornøyde med resultatene.