Ane Appelkvist Stenseth imponerer alle. Selv tror hun fortsatt det er et stykke til VM-laget.

Ane Appelkvist Stenseth leverte karrierebeste da hun tok seg til semifinalen i verdenscupsprinten i Otepää lørdag. Hennes tidligere trener, Isak Tyldum, er veldig imponert over sin mangeårige elev.

STORE STEG: Ane Appelkvist Stenseth imponerte stort da a hun ble nummer åtte i lørdagens verdenscuprenn. Hun tror hun må på seierspallen under NM i Meråker neste fredag for å ha en mulighet til å bli med til VM i Seefeld.  Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

OTEPÄÄ: – Hun var helt fantastisk. Jeg har aldri før sett henne gå så godt taktisk som hun gjorde i kvartfinalen i helga. Hun gikk også godt i semifinalen. Dette er kjempespennende, sier hållingen Isak Tyldum etter å ha sett Appelkvist Stenseth gå i mål som nummer fire i sitt semifinaleheat. og åttendeplass totalt i rennet.