Fikk sjokkregning på over 20.000 kroner for leie av Norveg etter sønnens begravelse

16. november måtte Anton Bævre gjennomgå alle foreldres mareritt – å begrave sønnen sin. Etterpå ble overraskelsen stor da det kom regning på over 20.000 for leie av lokale.

Bitter erfaring: Solveig Nordgård og Anton Bævre sitter begge i styret til Human-Etisk Forbunds lokallag i Ytre Namdal. Hun som medlem, og han som leder. De håper Vikna kommune kan ordne opp i systemet, og tilby et likeverdig tilbud til ikkereligiøse i kommunen.  Foto: Lena Erikke Hatland

Vi kan ikke utsette folk i sorg for dette.

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Da sønnen til Anton Bævre gikk bort i november i 2018 valgte han og familien å holde begravelsesseremonien i Norveg. Et naturlig valg for dem – da farens arbeidssted var det andre alternativet, samfunnshuset.