Moving Oos har spilt inn ny plate og gjør seg klare til sommerens store comeback

– Det både høres og føles bedre ut

Med ny plate i bagasjen er Moving Oos klare til å stå der de hører heime. På den store scenen.

GLEDER SEG: Vokalist og perkusjonist Frank Reppen gleder seg til å stå på scenen sammen med sitt gamle band igjen. – Det virker som at det generelle nivået er hevet. Det både høres og føles bedre ut, sier Reppen.  Foto: Tor Martin Årseth

Jeg gleder meg til å spille, så får vi se hvordan det blir mottatt.

FRANK REPPEN
NAMDALSAVISA

SKAGE: På slutten av 2000-tallet kom Moving Oos susende inn i den norske musikkscenen med sin forfriskende blanding av rock og soul. Debutplata «Peace & Love» ble en umiddelbar suksess og låter som «Romancer» og «Minister of Love» ble spilt mye på radio.