Fredrik skal måle krefter mot Karsten Warholm

Når Karsten Warholm International arrangeres i Ulsteinvik fredag, er det med en spent overhalling på startstreken.

MØTES I ULSTEINVIK: Fredrik Øvereng (i rødt) løp inn til tredjeplass på 400 m under NM i Byrkjelo i 2018, der gullvinner Karsten Warholm var i en egen klasse. Fredag venter ny duell med verdensstjerna for Overhalla-utøveren. FOTO: Vidar Ruud  Foto: Vidar Ruud

Han er fenomenal. Jeg har litt å lære av Karsten.

Fredrik Øvereng.
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: Blant sterk internasjonal matching – er Fredrik Øvereng og flere av de beste norske friidrettsutøverne invitert med på fredagens elitestevne i Ulsteinhallen.

– Jeg fikk invitasjon like før jul. Da skjønte jeg vel egentlig ikke hvor stort dette er, men dette blir en utrolig fin mulighet for meg. Det blir utvilsomt en veldig artig opplevelse, sier Øvereng før helgas løp.