Flyttet fra Tokyo til Grong for å lære bort japansk kultur

Hiroko tar med seg elevene på tre ukers ryggsekktur til Japan

Hiroko Ishige var selv elev ved Namdals folkehøgskole i 1996/1997. Nå har hun flyttet fra Tokyo til Grong for å styrke den populære linja Backpack Japan.

KUNNSKAPSRIK LÆRER: Hiroko Ishige er fra Tokyo, og har dermed bred erfaring som lærer på linja Backpack Japan. Her med elevene Joakim Nilssen fra Bodø, Peter Olai Johnsen fra Trondheim, Martin Steenhoff Kvistaas fra Drammen, Maia Kristin Glein Hagen fra Sandnessjøen og Elin Jensen Borkamo fra Mo i Rana med linjelærer Tove Ertsås bak som skal tilbringe tre uker i Japan fra førstkommende mandag. FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

GRONG: Stadig flere ønsker et år på folkehøgskole etter endt videregående skole. For fjerde år på rad øker antall søkere, og på landsbasis har skolene mottatt 20 prosent flere søknader enn på samme tid i fjor.