Jesper ser framover etter langt skadeavbrekk

Første halvår i Levanger har vært preget av skader for Jesper Andreassen. Nå er han friskmeldt og motivert for ny fotballsesong.

SER FRAMOVER: Jesper Andreassen har all grunn til å smile. Etter en lang skadeperiode som har holdt ham utenfor fotballen i omtrent fire måneder, er han endelig tilbake på fotballmatta. Han har den siste måneden også fått litt kamptrening, med nattcup i Steinkjer, julecup i Namsos og Vukucup.  Foto: Erik Almås

Det er ikke mange som har kommet til klubben i så ung alder.

Jogeir Eklo, trener i Levanger FK
NAMDALSAVISA

LEVANGER: Det sto 10 minusgrader på gradestokken da NA besøkte Jesper Andreassen på fotballtrening. Kulda stoppet likevel ikke de ivrige juniorene til Levanger fra å fullføre treninga på kunstgressmatta i Moan idrettspark.