Fylkesmannen tar ikke klagene til følge

Opprettholder ATV-nekt i Lierne: Får ikke kjøre på barmark til utleiehytter

Hytteeierne som fikk sine tillatelser opphevet av Fylkesmannen fikk ikke medhold i sin klage. Nå går saken til Miljødirektoratet.

Skuffet: Tom Johnny Ingulfsvann er skuffet og provosert over at fylkesmannen fortsatt ikke lar dem bruke ATV i næringssammenheng inn til de to utleiehyttene han og kona Tove Ingulfsvann leier ut.  Foto: Erlend Malmo, Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

LIERNE: – Jeg er både provosert og skuffet. Fylkesmannen setter med dette begrensninger for videre utvikling av eiendommen vår, men vi er ikke ferdig med saken enda, sier Tom Johnny Ingulfsvann, som hadde fått innvilget til sammen 12 turer med ATV inn til de to utleiehyttene sine som han leier ut til jegere og friluftsfolk.