Skjøt 109 bjørner og hadde fire nærkamper med skadde bjørner

Samen og bjørnejegeren Ol-Tomså, eller Ole Elias Thommassen som han egentlig het, har fått mange myter og historier knyttet til seg. Det verste av alt er at mange av dem er sanne.

Eventyrlig historie: Duoen Magne Olav Aarsand Brevik og Odd Walter Bakksjø kunne tirsdag kveld fortelle historien om bjørnejegeren Ol-Tomså til et absolutt fullsatt Bindal museum. Nå skal de en runde i distriktet og la flere få del i det fasinerende livet til bjørneskytteren fra Sør-Helgeland. 

NAMDALSAVISA

TERRÅK: Duoen som består av skuespiller Magne Olav Aarsand Brevik og museumsleder Odd Walter Bakksjø har gjort et dypdykk ned i livet til bjørnejeger Ol-Tomså. Nå er de ute på en miniturne med historien om tøffingen som hele fire ganger ble alvorlig skadd i møte med bjørn, men som likevel fortsatte med bjørnejakt.