Nervene ødela for Namsos i de avgjørende sluttminuttene

Namsos sitt damelag ga serieleder Sandnessjøen tøff motstand da de gjestet Namsoshallen i 4. divisjon lørdag, men mot slutten var det nordlendingene som holdt hodet kaldest.

HADDE DEM NESTEN: Emilie Holmvassdal (bildet) og resten av Namsos-damene beholdt en knapp ledelse gjennom nesten hele andre omgang mot serieleder Sandnessjøen, men i de siste spilleminuttene dro raknet det for Namsos, som tapte oppgjøret.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Blåtrøyene, som selv ligger på femteplass på tabellen i si avdeling, imponerte med sitt spill mot tabelltoppen i helga. De kjørte hardt på fra start, og var flere perioder i en knapp ledelse før pause. I nærmest hele andre omgang beholdt namsosingene et knepent overtak i kampen hvor det aldri var mer enn tre måls forskjell mellom de to lagene.