– Det å selge ut disse områdene er nesten et overgrep mot lokalbefolkninga

Brukerne av de to statsskogene Simle og Vassbygda er lite fornøyd med at til sammen 64.000 mål av fellesskapets utmark skal selges.

VETERANER SIE STOPP: I mange tiår har Steinar Garstad og Torger Hundseth brukt områdene i Vassbygda og Simle. Nå frykter de for at området skal bli mindre tilgjengelig hvis det blir solgt til private. 

Mye av området er vernet og det med god grunn. Blant annet er det mye kystgranskog som absolutt har en verneverdi i området.– Mye av området er vernet og det med god grunn. Blant annet er det mye kystgranskog som absolutt har en verneverdi i området.

Steinar Garstad
NAMDALSAVISA

KOLVEREID: – Dette har vært det nære jaktområdet vårt hvor det aldri er trengsel og aldri er ei utfordring med å få kort, sier veteranene Steinar Garstad og Torger Hundseth.