- Det ble et sjokk for kroppen

Laila Kveli var ikke fornøyd etter at et av sesongens store mål, Marcialonga, endte i en 17.-plass for libyggen.

SKUFFET: Etter å ha vært preget av sykdom over en lengre periode inntil nylig, ble det for hardtfor Laila Kveli å skulle hevde seg mot verdenseliten i Marcialonga i helga. Hun endte på en 17.-plass.  Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

TRENTINO: Det ble en tung affære i søndagens langløp i italienske Trentino, som ikke har hatt den beste oppladingen da sykdom har preget store deler av årets første måned.

- Det gikk ikke helt som jeg hadde håpet. Det ble et lite sjokk for kroppen å kaste seg ut i dette etter ei måneds tid med for dårlig trening og sykdom. Jeg hadde håpet at det ikke skulle ha så mye å si, men tydeligvis var kroppen i dårligere stand enn jeg trodde, sier Team Tynell-utøveren etter å ha staket seg i mål nesten 19 minutter bak vinner Britta Johansson Norgren fra Sverige.