Skuffelse ble snudd til jubel for Kolvereids herrelag

Fra langt nede til høyt oppe

Det gikk veien for Kolvereid i deres siste kamp for helga, der de vant suverene 23-42 over Brønnøysund.

TOPPSCORER: Mats Ola Bergslid noterte seg for ti scoringer i søndagens kamp, som ble vunnet over Brønnøysund, og var dermed kampens toppscorer. Kolvereid fikk derfor en god avslutning på helga, som ble innledet med tap mot Sandnessjøen lørdag.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

BRØNNØYSUND/SANDNESSJØEN: Det ble en grei kamphelg for Kolvereid, som begynte med en tøff kamp mot Sandnessjøen, der resultatet til slutt ble 41-30. Helga avsluttet likevel på strålende vis, med en målrik seier mot Brønnøysund søndag.

Tøff kamp

Petter Lysfjord, spiller for Kolvereid, er ikke fornøyd med lørdagens kamp mot Sandnessjøen. Lagene spilte jevnt fram til pause, der resultatet var 21-21. Andreomgangen ble betydelig hardere for bortelaget, som måtte se seg slått da klokka viste 60 minutter. Resultatet ble 41-30 til Sandnessjøen.