Spilte seg til medalje i volleyball-NM

Grong vgs. slo godt i fra seg under Norgesmesterskapet i volleyball for videregående skoler.

SLO FRA SEG: Det ble bronse på gutta og femteplass på jentelaget da Grong kjempet i volleyball-NM for videregående skoler i helga. Her er de to lagene samlet. Bak fra venstre: Saphaya Sriyong, trener Morten Fjerstad, Isak Pedersen, Sigurd Gjertsås, Hamid Mohammdi, Håkon Hjellum, Lars Sklett, Emil Våg, Fabian Ånerud, Thea Elverum og Sivert Gjertsås. Foran fra venstre: Maya Opsal, Sanna Blomdahl, Karianne Ågård, Sofie Skogen, Selma Kveli, Nora Valfridsson, Kari Bruve, Maja Gåsbakk og Jonna Dunfjeld Mølnvik.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

BODØ: Med spillere fra både Lierne, Grong og Snåsa, stilte Grong videregående skole opp med ett jentelag og ett guttelag til det landsomfattende mesterskapet i Bodø i helga. På to spilledager tapte de bare én kamp hver.