Oppretter nytt idrettstilbud ved Olav Duun vgs. kommende skoleår

Håndball på timeplanen

Fra skoleåret 2019/2020 tilbys toppidrett håndball ved idrettsfag på Olav Duun videregående skole.

SAMARBEID: Studieleder Kristian Mork ved idrettsfag på Olav Duun vgs. ønsker et tett samarbeid med klubbene når det fra høsten av blir mulig å gå toppidrett håndball i Namsos. Leder Monica Grindberg i Namsos håndballklubb mener det nye tilbudet er etterlengtet.   Foto: Bjørn Tore Ness

Tida er inne for å satse på håndball som et eget tilbud.

Kristian Mork, studieleder idrett.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dette er en tilpasning vi har gjort med utgangspunkt i ønsker både elevene selv og klubbene har ytret. Vi ønsker å være dynamiske i det vi tilbyr og henge med på det som skjer. Etterspørselen tyder på at tida er inne for å satse på håndball som et eget tilbud, sier studieleder Kristian Mork ved idrettslinja i Namsos.