– Må stå sammen for å realisere laksevegen

Trøndelag fylkeskommune ønsker å se på om det er mulig å få realisert prosjektet Lakseveg nord med oppstart i 2022/2023. Det vil i såfall forutsette ei bred oppslutning fra næringsliv og politisk nivå, og derfor inviterer Namdalskysten næringsforening til frokostmøte.

HÅPER PÅ STORT OPPMØTE: Fylkeveg 770 er en av de største begrensningene næringslivet i Ytre Namdal har i følge Lars Fredrik Mørch i Namdalskysten næringsforening. Nå håper han mange kommer på frokostmøte om prosjektet 19. februar.   Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Til møtet som holdes på Rørvik 19. februar inviteres alle eiere og beslutningstakere i næringslivet til å delta. Initiativtaker Namdalskysten Næringsforening håper mange kommer for å snakke om det som kan bli det største og viktigste infrastrukturprosjektet i Namdalsk perspektiv gjennom tidene.