Kulturskolen og Knut Eide slår seg sammen

Lover bluesaften med trøkk

Med et nesten tresifret antall barn og unge på scenen blir det en blueskveld med trøkk i onsdag 13. februar.

Mye lyd: Når Namsos musikkskole, Namsos barne- og ungdomskorps og blueseksperten Knut Eide presenterer «Blues Brothers & Sisters» 13. februar, er det nærmere 100 personer på scenen. Slikt blir det mye og god lyd ut av.  Foto: Tor Martin Årseth

Det er noe eget med å sitte i et stort orkester.

DANIEL VIKEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Da presenterer nemlig Namsos kulturskole i samarbeid med Namsos barne- og ungdomskorps «Blues Brothers & Sisters» – ei forestilling basert på musikken fra den klassiske filmen «Blues Brothers».

– Det er noen år siden vi hadde et storprosjekt, i den forstand at de fleste som går på musikk er med. I år blir det nesten 100 personer på scenen, sier produksjonsleder Daniel Viken, som forteller at de også har gjort en liten vri på musikkutvalget til forestillinga.