Landslagstrener: – Sebastian er et av de største talentene i norsk freeski

Landslagstrener Christoffer Schach mener Sebastian Schjerve har alle muligheter til å kunne hevde seg i sin første VM-deltakelse på seniornivå.

STORE STEG: I fjor sikret han slopestyle-sølv i junior-VM. I vinter har Sebastian Schjerve allerede rukket å markere seg i verdenstoppen i sin debutsesong som seniorutøver. Landslagstrener i freeski, Christoffer Schach, tror namsosingen kan imponere også i VM.   Foto: NOR FREESKI

Han jobber hardt, mye og målrettet mot å bli best.

Christoffer Schach
NAMDALSAVISA

PARK CITY: – Sebastian er et av de største talentene i norsk freeski. Han jobber hardt, mye og målrettet mot å bli best, og hvis han fortsetter den utviklinga han har hatt nå, så er alle muligheter der, fastslår juniorlandslagstreneren.