Felles nødnett – en «chatgruppe» til pasientens beste

I dag ble Norge og Sverige offisielt samlet til ett nødnettrike

Fredag formiddag passerte de helserelaterte nødetatene i Norge og Sverige en milepæl da de ble samlet til ett nødnettrike.

AMK-SENTRALEN: Nå kan AMK-sentralen i Namsos kommunisere direkte med nødetater som krysser grensa mellom Norge og Sverige. Sittende rundt operasjonssentralen fra venstre: Geir Strøm, Jo Morten Ledang, Sigurd Pedersen og Åse Edny Sklett. Stående: Sven Åke Stensen og avdelingsleder Arnt J. Myrvold (til høyre). FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi bistår ofte svenskene og har allerede et godt samarbeid over grensa, og nå tar vi det et steg videre med at vi kan kommunisere på samme plattform, sier avdelingsleder på AMK-sentralen i Namsos, Arnt J. Myrvold.