Dette mener NA om årets Sang-Lir-A

Vennlige spark, vakker sang og varmende snert

Publikum var med på notene fra start til slutt da årets Sang-Lir-A bød på en musikalsk aften med store doser humor.
NAMDALSAVISA

I år feirer Namsos sangforening 150 år, og i 56 av disse årene har Sang-Lir-A vært en begivenhet og etter hvert kjær tradisjon for mange. I år har valget på tema falt på den pågående kommunesammenslåinga, og selv om den har foregått i fred og fordragelighet gjør den ikke det i «Visjon Impossible»-versjonen.


Revy

«Visjon Impossible»

Med: Sang-Lir-A/Namsos sang-forening

Sted: Namsos samfunnshus

Publikum: 220

Varighet: 2 timer (inkl. pause)

 

Ensemblet blåser ut fra startblokkene, og de mest sentrale gjennomgangsfigurene setter standarden umiddelbart. I det første sangnummeret synger sangforeninga om å skape god satire. Det skal det vise seg at de klarer riktig så godt.