Det er ikke bare sluttplasseringa som avgjør om Ane kommer til VM

Dette er VM-nøkkelen

Alle forbinder sprintlangrenn med actionfylte heat. Det er imidlertid det som skjer før finalene som trolig er nøkkelen for om Ane Appelkvist Stenseth skal få tur til VM i Seefeld.

GÅR FOR VM-PLASS: Her er Ane Appelkvist Stenseth undervegs i det som var en susende prolog for henne under NM i Meråker. Nettopp evnen til å gå gode prologer blir trolig viktig med tanke på uttak til VM i Seefeld.FOTO: SVEIN-TORE HOVD 

Det er aldri dumt å vise en god prolog.

Ane A. Stenseth
NAMDALSAVISA

NAMSOS: For går du ikke en god prolog, er du sjanseløs til å gå videre til kvartfinalen i et VM. Det vet landslagstrener Ole Morten Iversen & co utmerket godt, og landslagsledelsen har tidligere påpekt viktigheten av å være en god prologloper i verdensupsammenheng.