– Blir kanskje den viktigste utviklerjobben på Trøndelagskysten

InnovArena As har lyst ut det de mener er en av Namdalens mest spennende stillinger, og røper flere av leietakerne som skal flytte inn når bygget står klart til høsten.

LYSER UT STILLING: Paul Ingvar Dekkerhus og Kristine Fagerland forteller at søknadsfristen på stillinga som daglig leder i InnovArena As går ut 14. februar, og de er spente på tida framover.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

YTRE NAMDAL: På kaia på Rørvik er grunnarbeidet ferdigstilt, og nå har det meste av skjelettet til det store forretningsbygget kommet opp. I oktober skal InnovArena være innflyttingsklart – bygget som i følge styrelederen skal bli så mye mer enn bare et bygg.

– Dette er en het sak, som ikke ligner noe annet som har skjedd i Ytre Namdal. Aldri før har så mange samlet seg under ett tak tidligere, men bygget er egentlig ikke poenget heller –  det er samarbeidet og det vi skal få til som er det viktige, sier Paul Ingvar Dekkerhus, styreleder i InnovArena As.