Jøa blandakor og Thomas Brøndbo synger «Takk te dæ Åge»

Hyller jubilanten med to konserter

21. mars fyller Åge Aleksandersen 70 år. Jøa blandakor vil bli med på feiringa – og inviterer sammen med Thomas Brøndbo til konserter på Jøa og i Namsos.

FEIRER MED SANG: Jøa blandakor skal hylle 70-åringen Åge Aleksandersen med konserten «Takk te dæ Åge». Koret har i den anledning hentet forsterkninger fra Groms Vocalis, bandet Farogsønnogfarogsønn i tillegg til Thomas Brøndbo. Knut Olav Dypvik vil være konferansier på konserten, som settes opp på Jøa 23. mars og i Namsos 24. mars. 

Vi skal gjøre det med respekt – du tuller ikke med Åge.

THOMAS BRØNDBO
NAMDALSAVISA

JØA/NAMSOS: – Vi har plukket sanger fra hele hans karriere – fra den første soloplata «7800 Namsos» og fram til i dag. Konserten vil bestå av mange kjente klassikere, men også noen som kanskje ikke er fullt så kjent, sier Anlaug Skjærvik.