Jøa blandakor og Thomas Brøndbo synger «Takk te dæ Åge»

Hyller jubilanten med to konserter

21. mars fyller Åge Aleksandersen 70 år. Jøa blandakor vil bli med på feiringa – og inviterer sammen med Thomas Brøndbo til konserter på Jøa og i Namsos.

FEIRER MED SANG: Jøa blandakor skal hylle 70-åringen Åge Aleksandersen med konserten «Takk te dæ Åge». Koret har i den anledning hentet forsterkninger fra Groms Vocalis, bandet Farogsønnogfarogsønn i tillegg til Thomas Brøndbo. Knut Olav Dypvik vil være konferansier på konserten, som settes opp på Jøa 23. mars og i Namsos 24. mars. 

Vi skal gjøre det med respekt – du tuller ikke med Åge.

THOMAS BRØNDBO
NAMDALSAVISA

JØA/NAMSOS: – Vi har plukket sanger fra hele hans karriere – fra den første soloplata «7800 Namsos» og fram til i dag. Konserten vil bestå av mange kjente klassikere, men også noen som kanskje ikke er fullt så kjent, sier Anlaug Skjærvik.

Hun er dirigent for Jøa blandakor og har også omarrangert låtene til kor.