Kinorunden

Far og sønn Solberg i actionfylt drama fra virkeligheten

Et nytt blad Solberg har entret rallyverden, og nå kommer filmen om det unge stortalentet.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Petter Solberg ble nasjonalhelt da han i 2003 ble verdensmester i rally. Da var sønnen Oliver bare to år gammel. 13 år senere følger vi i «Born2Drive» sønnen på vegen mot å bli nordisk mester i rallycross – og å få kjøre et konkurranseløp mot pappa Petter.

Far og sønn: Oliver og Petter Solberg er sentrale i «Born2Drive», hvor sønnen prøver å nå målet om å få kjøre konkurranse mot faren.  Foto: Filmweb

 

Fra «Avatar» - og «Titanic» -regissør James Cameron kommer nå actioneventyret «Alita: Battle Angel» . Cyborgen Alita våkner opp i en fremmed verden uten å huske hvem hun er. En empatisk lege tar vare på henne og skåner henne fra den fæle fortida. Onde krefter angriper Alita, som da oppdager sine skjulte krefter – som kan redde folkene og verden hun har blitt så glad i.