Bekrefter comeback med konsert i Oslo Spektrum

NYE SPRELL? Kurt Nilsen (fra venstre) Askil Holm, Alejandro Fuentes og Espen Lind er sammen igjen i denne videosnutten de tirsdag la ut på sin Facebook-side. Foto: Skjermdump fra @Lindnilsenfuentesholm 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Torsdag kveld var Askil Holm, Espen Lind, Kurt Nilsen og Alejandro Fuentes med på innspilling til fredagens «Senkveld»-program på TV 2 – og fredag morgen bekreftet kameratene selv at de nå gjør comeback med konsert i Oslo Spektrum 27. april.

– Endelig kan vi si det – vi kommer til Oslo Spektrum lørdag 27.april, skriver gjengen på sin Facebook-side.

I en video  – som ble lagt ut på deres Facebook-side tirsdag ettermiddag – hintet de til comeback der Espen Lind først sitter alene i en bil, før Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm kommer inn, en etter en.

Der mimrer «De nye gitarkameratene» seg gjennom gamle klassikere og tilbake til konserten fra Oslo Spektrum. Mot slutten synger alle fire på «Hallelujah», som de gjorde stor suksess med i 2006.

– Det hadde vært gøy å gjort noen greier igjen, sier Kurt Nilsen.

– Det hadde jo det, sier Askil Holm fra Namsos.

Nå blir det altså ny konsert med den populære kvartetten lørdag 27. april.


Lind, Nilsen, Fuentes og Holm sammen igjen?

Hinter til nye musikalske sprell i 2019.