Leka får full dekning i løpet av våren

– Denne oppgraderinga er viktig for fastboende og nødvendig for at næringslivet skal utvikles og «blomstre», sier ordfører Per Helge Johansen, som lover full dekning på Leka til sommeren.

GLADSAK: Leka-ordfører Per-Helge Johansen er glad for å fortelle at Leka får full dekning til sommeren.  

NAMDALSAVISA

LEKA: Etter fem års innsats fra Leka kommune, godt samarbeid med Telenor og støtte fra fylkeskommunen – får Leka nå viktige infrastrukturtiltak på plass. Det opplyser ordfører Per Helge Johansen i et innlegg i Lekaposten.

– Både Storvarden på Haug og Geitastifjellet er nå klarert for bygging. Det haster med å få med Stonghaugen samtidig. Vi har jobbet med flytting av basestasjon på Stonghaugen grunnet kulturminner, skriver ordføreren, som forteller at alle de tre nye mobilsenderne forventes å være ferdig innen mai 2019.