Terje fra Overhalla er Norges beste saksbehandler

Norges beste saksbehandler på byggesaker finner du på kommunehuset i Overhalla.

BEST: I 18 år har Terje Indgjerd jobbet med byggesaker i Overhalla kommune. Nylig ble han den første norgesmesteren i byggesaksbehandling.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Det artigste var kanskje at han som ble nummer to jobber i direktoratet nettopp med å utarbeide lovtekster og forskrifter, sier byggesaksbehandler i Overhalla kommune, Terje Ingjerd med et lite smil.

Norgesmester

Tromsøkonferansen for plan- og byggesak – som ble arrangert for 20. gang i forrige uke – samlet 170 deltakere. Som en del av konferansen ble deltakerne utfordret til å stille opp i det første «NM i byggesak» – og omkring 60 saksbehandlere fra hele landet meldte seg på for teste egne kunnskaper.