Andreas føler seg pigg foran Hovedlandsrennet

Med niende- og tiendeplass i Midt-norsk mesterskap i langrenn, føler Andreas Elvseth fra Lierne at han er i rute fram mot NM for årsklassen.

I GOD FORM: Andreas Elvseth plasserte seg pent på resultatlista i Midt-norsk på Røros. Nå ser han fram til Hovedlandsrennet.  Foto: Picasa

NAMDALSAVISA

RØROS: – Jeg synes det er vanskelig å sette seg plasseringsmål i Hovedlandsrennet ettersom jeg ikke vet hvor fort konkurrentene går. Men jeg håper at det skal være mulig å kapre en topp 30-plassering i klassisk som er den stilarten som jeg behersker best. Men jeg må nok ha en toppdag for å klare det ettersom konkurransen er hard i Hovedlandsrennet, sier Andreas som er en av få Lierne-løpere som er med i langrenn i de yngre årsklassene.

Tiendeklassingen legger ikke skjul på at det av og til er litt stusselig at han ikke har jevngamle kamerater i heimbygda som driver med langrenn. 15-åringen har bestemt seg for å fortsette skisatsingen og er innstilt på å flytte på seg til høsten. Det blir etter alle solemerker Østersund eller Meråker på Elvseth, som innrømmer at begge deler frister.