Estil imponert over Tryms NM-seier

Frode Estil er imponert over Trym Malmos norgesmesterskap. Og ikke minst gleder han seg over at en namdaling igjen er på toppen av listene i et junior-NM.

GLEDER SEG: Frode Estil synes det er stas at Namdalen igjen har fått en juniornorgesmester i langrenn.  Foto: Hovd

NAMDALSAVISA

MERÅKER: - Det var litt overraskende at Trym skulle gå til topps selv om han gjorde det bra i norgescupsprinten på Konnerud for en måneds tid siden. Men det er utrolig artig at en namdaling og nordtrønder blir juniornorgesmester, sier Frode Estil.

En av verdens beste langrennsløpere på herresiden gjennom tidene, gjorde det samme som Trym da han var ferdig på ungdomsskolen. Nemlig å ta med seg det aller mest nødvendige og flytte til Meråker for å kombinere langrenn og videre utdanning.