Kastet på maling for å få fram bildet av Åge

Med Åge Aleksandersen i salen fullførte en nervøs Dino Tomic et unikt kunstverk av den legendariske Namsos-musikeren fra scenekanten.

AVDEKKET KUNSTVERKET: Med en ny og unik stil som inneholder både voks og vannmaling begeistret Dino Tomic. Da han kastet maling på lerretet kom konturene av maleriet fram, og det gikk et gisp gjennom publikum. Etterpå fikk han velfortjent applaus fra de frammøtte, og verket gikk for 12.000 kroner på auksjonen etterpå. 

Jeg har aldri kastet på maling før heller, så jeg visste ikke om det funka.

DINO TOMIC
NAMDALSAVISA

NAMSOS : Lørdag gikk den årlige veldedighetsmiddagen til inntekt for «Lene Maria for rent vann, helse & utdanning» av stabelen i NTE Arena. Kveldens store overraskelse var at Åge Aleksandersen kom for å spille, men han var ikke den eneste som skulle begeistre publikum.