Svømmere klare for årets viktigste stevne

Når Namsos søvmmeklubb stilte en stor tropp med unge svømmere i Levangersprinten sist helg, var det ikke bare for å få sjansen til å svømme inn til gode plasseringer og tider.

MANGE MED: Namsossvømmere som var på plass i Levangersprintene. Bak fra venstre; Kjetil Heibert, Mathias Hofstad, Mathias Tvete, Dina Elden, Mina Høgenhaug, Adam Karbowski, Joakim Husby, Julian Laugen og Nikodem Pozarlik. Foran fra venstre; Noah Laugen, Marcus Tvete, Mina Hofstad, Linnea Heibert, Ada Årseth, Emelin Øseth Strand og Iselin Jøssund.   Foto: Privat

NAMDALSAVISA

LEVANGER: – Et viktig element ligger i det å skaffe seg erfaring fra stevner. Det å svømme i andre basseng, møte nye konkurrenter og kanskje også prøve seg på nye øvelser er viktig med tanke på utvikling. Og samtidig er det også motiverende, sier Rune Elden.

Låmø neste

Han har i mange år vært trener i Namsos svømmeklubb. Han har trent utøvere til norgestoppen og han har trent utøvere på alle alderstrinn. Nå har han ansvar for en rekke unge utøvere i ei av gruppene i Namsos svømmeklubb. Det er en rolle han stortrives med.