Svømmere klare for årets viktigste stevne

Når Namsos søvmmeklubb stilte en stor tropp med unge svømmere i Levangersprinten sist helg, var det ikke bare for å få sjansen til å svømme inn til gode plasseringer og tider.

MANGE MED: Namsossvømmere som var på plass i Levangersprintene. Bak fra venstre; Kjetil Heibert, Mathias Hofstad, Mathias Tvete, Dina Elden, Mina Høgenhaug, Adam Karbowski, Joakim Husby, Julian Laugen og Nikodem Pozarlik. Foran fra venstre; Noah Laugen, Marcus Tvete, Mina Hofstad, Linnea Heibert, Ada Årseth, Emelin Øseth Strand og Iselin Jøssund.   Foto: Privat

NAMDALSAVISA

LEVANGER: – Et viktig element ligger i det å skaffe seg erfaring fra stevner. Det å svømme i andre basseng, møte nye konkurrenter og kanskje også prøve seg på nye øvelser er viktig med tanke på utvikling. Og samtidig er det også motiverende, sier Rune Elden.