– Vi skal gi alt, så det blir full peising

Etter å ha jobbet mye i motbakke føler Tora Dahle Aagård at ting er i ferd med å snu.

Ut på turne: Etter plateslippet fredag skal Tora Dahle Aagård og resten av bandet på turne. Det ser frontfiguren i Tora fram til. – Det er lenge siden jeg har spilt med bandet nå, og vi skal lage et liveshow som blir forholdsvis «mind blowing», sier Dahle Aagård.   Foto: Ask Jacobsen

Ingen plass er tryggere for meg enn scenen. Bursdagsselskap og sånt er mye skumlere.

TORA DAHLE AAGÅRD
NAMDALSAVISA

OSLO: Førstkommende fredag kommer bandet Tora med sitt aller første album. Frontkvinnen Tora Dahle Aagård kan fortelle at det har blitt et album med mye på hjertet.

– Mitt budskap, og det jeg har funnet ut, er at plata er fra meg til folk generelt, men kanskje hovedsakelig jenter og damer. Jeg håper det er ei motiverende plate som viser at det faktisk går an å få til noe, selv om du blir mottatt dårligere fordi du har pupper, sier Dahle Aagård, som ønsker å være inspirasjon for den neste generasjonen kvinnelige musikere.