Nina (31) fra Otterøya flyr høyt som bryllupsfotograf i Colorado

For ni år siden kjøpte otterøyingen Nina Larsen Reed en envegsbillett til Boulder i USA. Der forelsket hun seg i både byen, naturen og en kar ved navn Justin.

FØRSTE OPPDRAG: Da Nina Larsen Reed (31) fra Otterøya fikk sitt første oppdrag som bryllupsfotograf, ønsket paret Liz og Bo å gifte seg i en luftballong. Bildene gikk viralt i USA og nå livnærer otterøyingen seg som bryllupsfotograf i Boulder i Colorado.  Foto: Nina Larsen Reed

NAMDALSAVISA

OTTERØYA/BOULDER: Det som skulle bli ett år som au pair i byen Boulder i Colorado utviklet seg til et lite eventyr for 31-åringen fra Otterøya. Etter endt videregående i 2006 var Nina Larsen Reed innom både Hamstad, Opplysningen 1881 og barnehagen på Otterøya før hun i 2010 bestemte seg for å prøve noe nytt.