Anes toppløp kom litt for sent

Ane Appelkvist Stenseth var svært nær en pallplass i karrierens første sprintfinale. Selv var VMs «superreserve» fornøyd etter å ha kommet i mål på den litt sure fjerdeplassen.

NÆR PALLEN: Grong-løperen Ane Appelkvist Stenseth var svært nær en pallplass i sin første sprintfinale i verdenscupen under lørdagens konkurranse i Italienske Cogne. Selv var VMs ”superreserve” fornøyd med løpet, og forteller at formen kjennes bra ut inn mot mesterskapet: – Jeg forbereder meg som om at jeg skal gå i VM, sa Stenseth etter lørdagens sprint. 

NAMDALSAVISA

COGNE: – Selvfølgelig er det litt kjedelig å havne så nærme pallen, men kreftene stoppet helt opp de siste 75 meterne. Derifra ble det rett og slett en kamp for å komme seg i mål, sa Stenseth etter den sterke fjerdeplassen.