Inngår samarbeidsavtale

Overhalla Hus proff og Nordbohus har inngått en langsiktig samarbeidsavtale.

Samarbeid: Birger Aspaas i Nordbohus og Jomar Sagmo i Overhalla Hus gratulerer hverandre med at samarbeidsavtalen er i havn.   Foto: Overhalla Hus

NAMDALSAVISA

OVERHALLA:  Avtalen strekker seg over fem år og omfatter et samarbeid innen konseptutvikling og leveranse av byggesett og elementer.

– Dette er en samarbeidsavtale som vi har jobbet med en god stund og som er helt i tråd med våre strategier, sier daglig leder i Overhalla Hus, Jomar Sagmo i ei pressemelding.

– Vi foretok en stor utbygging og investering i vår elementfabrikk for to år siden, nettopp med tanke på å kunne levere elementer til det markedet vi nå ser vokser i ekspressfart. 

Nordbohus er en av Norges største boligprodusenter og har en god stund vært på utkikk etter en ekstra samarbeidspartner.

– For oss er det viktig at vi finner en samarbeidspartner som leverer god kvalitet og som vi kan utvikle gode og rasjonelle boligkonsepter sammen med, sier adm. dir i Nordbohus Birger Aspaas. 

Samarbeidet skal møte Nordbohus sitt behov for økt industriell elementproduksjon av leilighetsbygg og flermannsboliger.

Mange av Nordbohus sine forhandlere har utviklet seg innen eiendomsutvikling i tillegg til den tradisjonelle eneboligbygginga.

Overhalla Hus er en erfaren industriell produsent av elementer i tre til ulike typer bygg.

– Sammen med Overhalla Hus kan vi nå bli enda bedre på å utvikle konsepter som er spesielt tilpasset den industrielle produksjonen og finne felles løsninger for å kunne levere kvalitetsbygg til konkurransedyktige priser, avslutter Aspaas.