Overhalla slår to fluer i en smekk – løfter fram både bøker og frivillighet

– Viktig for integrering og tilhørighet

Frivilligheten er en avgjørende faktor for at et stadig voksende Overhalla skal fortsette å være en god plass å leve. Det skal nå markeres.

Bøker og frivillighet: 2. mars blir det markering av bokåret 2019 i Horisonten i Overhalla. I samme slengen skal frivilligheten i Overhalla presenteres på stands, og arrangørene håper det skal bidra til at enda flere blir med på det rike tilbudet som finnes i kommunen. Fra venstre: Randi Mihle i arrangementskomiteen, ordfører Per Olav Tyldum, biblioteksjef Torunn Sollie og kultursjef Siri Hongseth.  Foto: Tor Martin Årseth

Frivilligheten er viktig, og kommer til å bli enda viktigere i framtida.

PER OLAV TYLDUM
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: 2. mars går arrangementet «Hva skjer» av stabelen i Horisonten i Overhalla. I utgangspunktet skulle bokåret 2019 markeres på biblioteket, men så ballet det på seg til å bli langt større enn som så.