Ane Appelkvist Stenseth har tjent gode penger i vinter

Kan endelig leve av idrett

Ane Appelkvist Stenseth smiler bredt om dagen. Ikke bare på grunn av at hun er på plass i Seefeld, men for aller første gang tjener 23-åringen på langrennssatsinga.

INNTEKT: Ane Appelkvist Stenseth har tjent 60.000 kroner på sine prestasjoner i rene premiepenger i vinter. – Det er utrolig godt, for det koster å holde på med langrenn, sier Stenseth. Her er hun avbildet i Seefeld onsdag, der løperne møtte pressen foran torsdagens sprint.   Foto: Emil Ringstad, Trønder-Avisa

Det er første gang jeg har tjent penger i løpet av karrieren.

Ane A. Stenseth
NAMDALSAVISA

SEEFELD: Denne sesongen har vært en eneste stor opptur for Ane Appelkvist Stenseth. Før sesongen sikret hun seg en skiavtale med Salomon som gjør at hun slipper å kjøpe ski selv, og hun har en rekke ganger fått konkurrert i verdenscupen – det blir det også penger av.