Ingen strømhjelp fra statsråden – noe Marit Arnstad ikke forstår noe av:

– Det virker som om statsråden ikke har satt seg inn i den unike situasjonen Lierne faktisk er i

Selv om et godt utbygd strømnett er en forutsetning for kraftforsyning og næringsutvikling, kan ikke staten bidra med skikkelig strømforsyning til Sørli. Det skjønner Marit Arnstad (Sp) ingenting av.

Propp i systemet: Stortingsrepresentant Marit Arnstad (Sp) mener strømforsyninga til Sørli er en propp omstillingsprosjektet i Lierne. Nå inviterer hun hele Trønderbenken til dugnad for å finne en løsning på saken. Til høyre: Arbeiderpartiets Ingvild Kjerkol som er en av dem Arnstad har invitert. 

NAMDALSAVISA

LIERNE: – Dette er et skikkelig god dag mann økseskaft-svar. Det virker som om statsråden ikke har satt seg inn i den unike situasjonen Lierne faktisk er i. Hadde han gjort det, hadde han ikke svart sånn.