Etter at sanitetsforeninga sto i fare for å bli nedlagt, blomstrer den nå som aldri før

I nesten 110 år har det eksistert ei sanitetsforening i Namsos, men for tre år siden sto den i fare for å bli nedlagt. Nå blomstrer aktiviteten som aldri før.

Veteraner: Fra venstre: Randi Langås (82), Gunvor Brattbakk (83) og Kari Hasfjord Pedersen (82) har alle vært med i Namsos sanitetsforening i en årrekke. – Det er veldig trivelig og sosialt å møtes, forteller de. 

Vi bidrar til flere veldedige formål i lokalmiljøet.

Randi Langås (82)
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Annenhver mandag møtes opp mot 20 damer i sin beste alder nede i kjelleren til Kulturhuset Namsos. Her går både praten og fingrene flittig. Den siste tida har medlemmene i Namsos sanitetsforening konsentrert seg om å lage i alt 400 fastelavnsris og 100 fastelavnshjerter.