Tronesrennet innleder hektisk sluttspurt for NA-karusellen

Teamstafetten på Spillum sist lørdag innledet vinterferien med meget god deltakelse. Trones IL håper mange avslutter vinterferien med deltakelse i lørdagens NA-karusell.

JUNIOR: Flere raske juniorløpere er påmeldt til lørdagens NA-karusell på Trones, som Vemund Trebostad Viken, Spillum (til venstre) , Hallvard Granli, Grong og Jonathan Devik, Spillum som her er avbildet under teamsprinten på Spillum sist helg. 

NAMDALSAVISA

TRONES: – Vi håper på flest mulig deltakere. Det var dårlig påmelding i starten av uka, men det har tatt seg godt opp etter hvert. Det er nok en del som ser an hvem som er påmeldt før de kommer. Og så vet vi av erfaring at spesielt deltakerne i åpen klasse er litt sene med å melde seg på, sier Kari Skarstad, rennleder for NA-karusellen lørdag.