Eldrerådet krever at regjeringa gjør datahverdagen enklere

Eldres råd i Namsos føler seg sviktet. Nå krever de at regjeringa skjønner alvoret og finner løsninger som gjør hverdagen på nettet enklere for de eldre.

Krever svar: Jan Arve Homstad (til venstre) – Landsforeninga for hjerte og lungesyke, Gerd Nordmeland og Gunnar Hojem i Eldres råd i Namsos krever et svar fra regjeringa og håper at de sammen kan utarbeide en god løsning som vil forenkle datahverdagen til de eldre.  Foto: Petter Macedo

Vi har gjentatte ganger forsøkt å komme til gode løsninger, men vi får ingen reaksjon.

Gunnar Hojem, Eldres råd
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det fører til meningsløs utstøting. Hadde dette vært i Frankrike, ville vi ha stått i gatene med gule vester og lagd opprør. Så forbannet er vi egentlig, slår Gunnar Hojem i Eldres råd fast.