Bli med NA bak kulissene på Melodi Grand Prix-sirkuset

NA følger MGP-sirkuset med argusøyne – med sendinger fra både Oslo Spektrum og fra Adrian Jørgensens heimbygd.

DEKKER MGP BREDT: Tor Martin Årseth (fra venstre), Martin Fossland og Bastian Øien Alstad skal sammen med Lena Erikke Hatland dekke MGP-finalen med sendinger fra både Bindal og Oslo.   Foto: Pål Morten Skaret

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er blitt en liten tradisjon at NA har livesendinger når det er Grand Prix, men i år skal vi gjøre det hele på en litt annen måte, sier journalist Tor Martin Årseth.

Sammen med kollega Bastian Øien Alstad inviterer de NA-leserne til livesending når Melodi Grand Prix braker løs fra Oslo Spektrum lørdag.

– Når vi først har en artist fra distriktet med i Grand Prix, må vi jo trykke til. Derfor oppfordrer vi så mange som mulig til å følge med på NAs facebookgruppe utover kvelden, der vi går inn med livesendinger med jevne mellomrom, sier Øien Alstad.


Lørdag synger Adrian Jørgensen «The Bubble» i Melodi Grand Prix

Adrian mener å ha like store vinnersjanser som de andre ni i MGP- finalen. Men uansett hvordan det går på lørdag, møter han opp på jobb i Bindal mandag.

 

Folkefest fra Vonheim

Han skal være programleder mens Årseth er «ekspertkommentator» og selvutnevnt sidekick. Det hele skal sendes fra Adrians heimbygd.

– Lokalfolket i Bindal har invitert til folkefest på ungdomshuset Vonheim på Sør-Horsfjord. Der skal vi selvsagt være til stede og gi dere stemningsrapport og komme med reaksjoner på det som skjer, forteller Øien Alstad.

Også i Oslo har NA et team parat, bestående av journalist Lena Erikke Hatland og digitalsjef Martin Fossland.

Rapport fra Spektrum

– Vi kommer til å følge Adrian utover kvelden. I tillegg vet vi at det er mange fra Ytre Namdal som tar turen, så vi skal forsøke å få noen reaksjoner fra dem, sier Fossland.

I tillegg til livesendinger på NAs facebookside vil MGP-teamet holde leserne oppdatert på namdalsavisa.no.

– Vi satser på en solid pakke, så folk må bare følge med. Vi gleder oss veldig og tror det blir en artig kveld, sier Årseth.