Innspill til utvikling av nye Namsos kommune

Kreativiteten blomstret

Det kom mange kreative og luftige, men også realistiske innspill da representanter fra det lokale næringslivet var invitert til å gi sine bidrag til innhold i kommuneplanen for storkommunen som etableres fra 1. januar.

ENGASJEMENT: Det var godt oppmøte og stort engasjement fredag da lokale næringslivsaktører var invitert til NTE Arena for å komme med innspill til kommuneplanen for nye Namsos – med blant annet synspunkt på næringsutvikling og hvordan kommunens næringsapparat kan organiseres.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Ikke tenk på begrensninger, ikke vær skeptisk. Se heller på mulighetene, vær nysgjerrig og kreativ, lød oppfordringa fra møteleder Rina Skjæran da hun åpnet konferansen med om lag 100 deltakere.