Topp stemning da 110 svømmeglade barn og unge gikk i gang med Nærøysundlekene

Populær svømmeklassiker

Med deltakere fra Bodø i nord og Molde i sør ble det vårens Nærøysundleker en svært vellykket affære.

VERDSATT TRADISJON: Yngve Rosenvinge (fra venstre) og Kari-Janne Williksen er med på å arrangere årets Nærøysundleker, og kunne fortelle at det tradisjonsrike svømmestevnet hadde startet helt smertefritt lørdag. Mange som både deltar og er med som publikum på stevnet er gjengangere. Stevnets overdommer Alice Boyd hadde tatt turen helt fra Oslo, og var selv med på Nærøysundlekene da hun vokste opp. – Jeg husker at det alltid var trivelig her, smiler en fornøyd overdommer. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: I helga arrangeres Nærøysundlekene, et tradisjonsrikt svømmestevne som har blitt arrangert to ganger årlig helt tilbake til 80-tallet.