Adrian Jørgensen etter andreplasseni Melodi Grand Prix

– Nå blir det godt å lande litt etter ei helg med mange inntrykk

Adrian Jørgensen gikk helt til gullfinalen, og kjempet mot Keiino om seieren i lørdagens Melodi Grand Prix-finale. Dagen derpå synes Bindals- artisten det var godt å lande litt – og han er ikke skuffet over å ha kommet på andreplass.

Jordnær: Da det ble klart at Adrian Jørgensen endte på andreplass i helgas MGP-finale, tok han det hele med fatning og godt humør.– Jeg skal ta meg en øl, og så skal jeg heim til Bindal på jobb igjen, sa han blant annet til TV 2, som var en av mange som ville ha en prat med artisten etterpå. 

NAMDALSAVISA

OSLO: Første runde av årets MGP-finale lørdag kveld reduserte de ti artistene til fire. Disse fire var Adrian Jørgensen, Anna-Lisa Kumoji, Keiino og D’Sound.