God laginnsats sikret knepen seier til Namsos

De lå under med fire til pause, men godt kollektivt lagspill sikret til slutt Namsos ettmålsseier i sesongens siste heimekamp.

TOPPSCORER: Rikke Laukholm ble toppscorer for Namsos med sju mål mot Skogn. 

  • namsos - skogn
  • 29-28 (13-17)
  • Toppscorer Namsos: Rikke Laukholm (7)
NAMDALSAVISA

4. DIV. DAMER AVD.4

Namsos - Skogn 2

29-28 (13-17)

Toppscorer Namsos: Rikke Laukholm (7)


NAMSOS: – Super innsats av alle, både på banen og benken. Dette var en skikkelig lagseier, oppsummerer Namsos-spiller Theresa Kvarme Hansen etter møtet med Skogn søndag kveld.

Full jubel i garderoben

Sist de to lagene møttes gikk namsosingene på firemålstap. På heimebane var det imidlertid helt andre takter over blåtrøyene – som snudde kampen til sin fordel i andre halvdel.

Etter at Skogn gikk til pause med firemålsledelse på stillinga 13-17, var namsosingene det førende laget etter hvilen. Anført av toppscorer Rikke Laukholm (sju mål), sikret heimelaget til slutt to poeng – med sluttresultatet 29–28.

– Gode taktiske valg av oss på slutten gjør at vi vinner med ett. Det var full jubel i garderoben etterpå, sier Kvarme Hansen etter 4. divisjonsoppgjøret.

Kolvereid neste

Namsos HK damer ligger nå på fjerdeplass i avdelinga med 15 poeng på 14 spilte kamper så langt denne sesongen.

Neste lørdag venter Kolvereid på bortebane for Kvarme Hansen og co. Der håper namsosingene å revansjere tapet på heimebane tidligere i vinter.