Elevene på Olav Duun vgs. har valgt skjermbruk som tema for hovedproduksjon

Generasjon skjerm logger på

De kan vanskelig se for seg en hverdag uten mobil, pc og tv. Nå har elevene på Olav Duun laget ei forestilling om skjermbruk – på godt og vondt.

ALDRI EN DAG UTEN SKJERM: Elevene på Olav Duun videregående skole har laget ei forestilling med skjerm som tema. Prosjektgruppa sier årets hovedproduksjon blir noe helt nytt. Fra venstre: Aksel Rønningen, Anne Stine Holand, Ellinor Fossland, Hanne Friis (foran), danselærer Kirsten Roll Steen, Pia Jeanette Lindsetmo Nordtvedt, musikklærer Gro Merete Hjertvik og Sondre Hammer. Årets hovedproduksjon har fått tittelen «Screen» og settes opp på Kulturhuset i Namsos 21. og 22. mars. 

Vi ønsker å ta med publikum inn i vår verden.

PIA J. L. NORDTVEDT
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Da elevene på Musikk, dans og drama skulle lage årets hovedproduksjon, var det naturlig å alliere seg med elevene på Media og kommunikasjon. Temaet er nemlig skjerm, noe dagens generasjon unge har et nært forhold til.